Jumala haluaa meidän kuulevan hänen äänensä ja elävän täynnä Pyhää Henkeä. Hän antaa meille profetian armolahjan ilmaiseksi, mutta se kehittyy ja sen voi pitää vain silloin, kun voitamme hengellisen taistelun itseämme ja pahan voimia vastaan. 
ISÄ MEIDÄN -RUKOUS tarjoaa raamatullisen mallin profetian armolahjan kehittämiseen. Rukoukseen kätketyt viisi askelta Henkeen auttavat meitä astumaan sisälle Jumalan läsnäoloon, näkökulmaan, huolenpitoon, luontoon ja vapauteen. Perustuen yli kahdenkymmenen vuoden kokemukseen profetian armolahjan käytöstä, VIISI ASKELTA tarkastelee profetian armolahjaa, unia ja näkyjä raamatullisesti ja käytännöllisesti, havainnollistaen armolahjan kehittämistä rohkaisevilla esimerkeillä. 
VIISI ASKELTA osoittaa, miten aidon profeetallisen palvelutyön ytimessä on Jumalan läsnäolossa eläminen. MARKO JOENSUU on kirjailija ja toimittaja, joka on työskennellyt yli viisitoista vuotta mediatyössä Kensington Temple -seurakunnassa Lontoossa. Hänen kirjojaan on julkaistu viidellä eri kielellä.
Back to Top